Despre noi

EL Sabor a fost înfiinţată în 1992 ca prima fabrica de tortilla chips din Grecia şi ramane încă singura fabrica de acest gen din Sud-Estul Europei.

El Sabor isi desfasoara activitatea în zona industriala a Inofita, cu clădiri noi şi depozite de 5000 de metri patrati, situate în pe domeniul privat al companiei.

Instalatiile moderne si complet echipate, în combinaţie cu procesul de producţie certificat, precum şi factorul uman dinamic au contribuit în mare măsură la creşterea şi dezvoltarea  El Sabor.

Nacho chips-uri, sosuri şi tortilla sunt disponibile în ambalaje inovative de diferite dimensiuni, disponibile in in pachete pentru familie sau pentru petrecere. El Sabor este, de asemenea, prezent în secţiunea Food Service cu pachete adecvate pentru firmele de catering.

Companiei este prezenta ca lider pe piata produselor alimentare greceşti de foarte mult timp, iar aceasta experienta acumulata a contribuit la expansiunea în străinătate în ultimii trei ani, El Sabor exportand produsele sale în prezent în 20 de ţări din întreaga lume.

Scopul nostru este de a investi în îmbunătăţirea gamei noastre cu arome noi şi de a satisface nevoile de fiecare client, oferind cea mai buna calitate la cele mai competitive preţuri.

EL Sabor a fost înfiinţată în 1992 ca prima fabrica de tortilla chips din Grecia şi ramane încă singura fabrica de acest gen din Sud-Estul Europei.

Reţete
Anunţuri
Marţi, 19 feb 2013
NOUA OFERTA EL SABOR
Incepand cu data de 10 martie 2013 intra in vigoare [...]
mai mult mai mult